Збагачення борошняних кондитерських виробів каротиновмісною сировиною
Дата
2013
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі визначено оптимальні відсотки додавання пюре сирої моркви, пюре вареної моркви та каротиновмісного наповнювача «Морквяний мед» до маси тіста.
Опис
Ключові слова
пісочне печиво, песочное печенье, shortbread, пюре сирої моркви, пюре сырой моркови, mashed raw carrots, пюре вареної моркви, пюре вареной моркови, mashed cooked carrots, каротиновмісний наповнювач «Морквяний мед», каротиносодержащийнаполнитель «Морковный мед», filler containing carotene «Carrot Honey», кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Бібліографічний опис
Задорожня, О. С. Збагачення борошняних кондитерських виробів каротиновмісною сировиною / О. С. Задорожня, І. Л. Корецька, В. Ф. Доценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 79 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2013. – К. : НУХТ, 2013. - Ч. 1. – С. 499–500.