Упровадження способу "двохетапного" випікання хлібобулочних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено спосіб «двохетапної», часткової, випічки хлібобулочних виробів з використанням вакуумно-випарного охолоджування та послідуючим допіканням, що дозволяє продовжити термін зберігання виробів без зниження їхньої якості. The 2-stage baking, pre-baking, method for bakery products with vacuum evaporation cooling and following fully baking that allows to extend the shelf life without decreasing its quality has been investigated.

Опис

Ключові слова

двухетапна випічка, 2-stage baking, часткове випікання, вакуум-випарне охолодження, parbaking, vacuum evaporation cooling, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Упровадження способу "двохетапного" випікання хлібобулочних виробів / О. В. Ковальов, Є. М. Бабко, Т. І. Іщенкота ін. // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - № 5 (66). - С. 43-44.

Зібрання