Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/182
Title: Упровадження способу "двохетапного" випікання хлібобулочних виробів
Authors: Ковальов, Олександр Володимирович
Бабко, Євген Миколайович
Іщенко, Тетяна Іванівна
Місечко, Наталія Орестівна
Федорів, Віктор Михайлович
Keywords: двухетапна випічка
2-stage baking
часткове випікання
вакуум-випарне охолодження
parbaking
vacuum evaporation cooling
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2010
Citation: Упровадження способу "двохетапного" випікання хлібобулочних виробів / О. В. Ковальов, Є. М. Бабко, Т. І. Іщенкота ін. // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2010. - № 5 (66). - С. 43-44.
Abstract: Досліджено спосіб «двохетапної», часткової, випічки хлібобулочних виробів з використанням вакуумно-випарного охолоджування та послідуючим допіканням, що дозволяє продовжити термін зберігання виробів без зниження їхньої якості. The 2-stage baking, pre-baking, method for bakery products with vacuum evaporation cooling and following fully baking that allows to extend the shelf life without decreasing its quality has been investigated.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/182
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pre-baking_bakery_products.pdf178.94 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.