Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1821
Title: Використання насіння льону у виробництві продуктів екструзійної технології
Authors: Махинько, Людмила Василівна
Ковбаса, Володимир Миколайович
Keywords: сухі сніданки
екструзія
насіння льону
органолептичні показники
dry breakfasts
extrusion
flax seed
organoleptic parameters
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2005
Abstract: У статті наведено матеріали використання нетрадиційної сировини у виробництві сухих продуктів екструзійної технології. Досліджено можливість застосування насіння льону, його вплив на органолептичні і фізико-хімічні властивості екструдатів.
The article presents the materials of the use of non-traditional raw materials in the production of dry food extrusion technology. Investigated the possibility of using flax seed, his influence on the organoleptic and physico-chemical properties экструдатов.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1821
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mlvvnluvpet.pdf107.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.