Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1821
Title: | Використання насіння льону у виробництві продуктів екструзійної технології |
Authors: | Махинько, Людмила Василівна Ковбаса, Володимир Миколайович |
Keywords: | сухі сніданки екструзія насіння льону органолептичні показники dry breakfasts extrusion flax seed organoleptic parameters кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів |
Issue Date: | 2005 |
Abstract: | У статті наведено матеріали використання нетрадиційної сировини у виробництві сухих продуктів екструзійної технології. Досліджено можливість застосування насіння льону, його вплив на органолептичні і фізико-хімічні властивості екструдатів. The article presents the materials of the use of non-traditional raw materials in the production of dry food extrusion technology. Investigated the possibility of using flax seed, his influence on the organoleptic and physico-chemical properties экструдатов. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1821 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
mlvvnluvpet.pdf | 107.61 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.