Використання насіння льону у виробництві продуктів екструзійної технології

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У статті наведено матеріали використання нетрадиційної сировини у виробництві сухих продуктів екструзійної технології. Досліджено можливість застосування насіння льону, його вплив на органолептичні і фізико-хімічні властивості екструдатів.
The article presents the materials of the use of non-traditional raw materials in the production of dry food extrusion technology. Investigated the possibility of using flax seed, his influence on the organoleptic and physico-chemical properties экструдатов.

Опис

Ключові слова

сухі сніданки, екструзія, насіння льону, органолептичні показники, dry breakfasts, extrusion, flax seed, organoleptic parameters, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced