Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1822
Title: Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності
Other Titles: The development of products of extrusion of high biological value
Authors: Махинько, Людмила Василівна
Піддубний, Володимир Антонович
Ковбаса, Володимир Миколайович
Шаран, Андрій Васильович
Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна
Kovbasa, Vladimir
Zapototska (Gerasymenko), Elena
Sharan, Andrey
Piddubny, Vladimir
Makhynko, Ludmila
Keywords: екструзія
экструзия
extrusion
екструдати
амінокислота
збалансованість
экструдаты
аминокислота
сбалансированность
extrusion product
amino acid
balance
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Issue Date: 2005
Citation: Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності / В. М. Ковбаса, Л. В. Махинько, О. В. Герасименко, А. В. Шаран, В. А. Піддубний // Зернові продукти і комбікорми. – 2005. – № 1. – С. 29–31. 4.
Abstract: В статті наведено матеріали щодо розроблення екструзійних продуктів зі збалансованим амінокислотним складом шляхом проектування рецептурного складу.
В статье приведены материалы по разработке экструзионных продуктов со сбалансированным аминокислотным составом путем проектирования рецептурного состава.
The article contains materials on the development of extrusion products with a balanced amino acid composition by the design of the RX-ended.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1822
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mlvrepbc.pdf104.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.