Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1822
Title: Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності
Authors: Ковбаса, Володимир Миколайович
Махинько, Людмила Василівна
Запотоцька (Герасименко), Олена Василівна
Шаран, Андрій Васильович
Піддубний, Володимир Антонович
Keywords: екструзія
extrusion
екструдати
амінокислота
збалансованість
extrusion product
amino acid
balance
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кафедра технології зберігання і переробки зерна
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Issue Date: 2005
Citation: Розроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності / В. М. Ковбаса, Л. В. Махинько, О. В. Герасименко, А. В. Шаран, В. А. Піддубний // Зернові продукти і комбікорми. – 2005. – № 1. – С. 29–31.
Abstract: В статті наведено матеріали щодо розроблення екструзійних продуктів зі збалансованим амінокислотним складом шляхом проектування рецептурного складу.
The article contains materials on the development of extrusion products with a balanced amino acid composition by the design of the RX-ended.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1822
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mlvrepbc.pdf104.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.