Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1822
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМахинько, Людмила Василівна-
dc.contributor.authorПіддубний, Володимир Антонович-
dc.contributor.authorКовбаса, Володимир Миколайович-
dc.contributor.authorШаран, Андрій Васильович-
dc.contributor.authorЗапотоцька (Герасименко), Олена Василівна-
dc.contributor.authorKovbasa, Vladimir-
dc.contributor.authorZapototska (Gerasymenko), Elena-
dc.contributor.authorSharan, Andrey-
dc.contributor.authorPiddubny, Vladimir-
dc.contributor.authorMakhynko, Ludmila-
dc.date.accessioned2012-06-25T19:19:51Z-
dc.date.available2012-06-25T19:19:51Z-
dc.date.issued2005-
dc.identifier.citationРозроблення екструдатів підвищеної біологічної цінності / В. М. Ковбаса, Л. В. Махинько, О. В. Герасименко, А. В. Шаран, В. А. Піддубний // Зернові продукти і комбікорми. – 2005. – № 1. – С. 29–31. 4.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1822-
dc.description.abstractВ статті наведено матеріали щодо розроблення екструзійних продуктів зі збалансованим амінокислотним складом шляхом проектування рецептурного складу.uk_UK
dc.description.abstractВ статье приведены материалы по разработке экструзионных продуктов со сбалансированным аминокислотным составом путем проектирования рецептурного состава.ru
dc.description.abstractThe article contains materials on the development of extrusion products with a balanced amino acid composition by the design of the RX-ended.en
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectекструзіяuk_UK
dc.subjectэкструзияuk_UK
dc.subjectextrusionuk_UK
dc.subjectекструдати-
dc.subjectамінокислота-
dc.subjectзбалансованість-
dc.subjectэкструдаты-
dc.subjectаминокислота-
dc.subjectсбалансированность-
dc.subjectextrusion product-
dc.subjectamino acid-
dc.subjectbalance-
dc.subjectкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів-
dc.subjectкафедра технології зберігання і переробки зерна-
dc.subjectкафедра мехатроніки та пакувальної техніки-
dc.titleРозроблення екструдатів підвищеної біологічної цінностіuk_UK
dc.title.alternativeThe development of products of extrusion of high biological valueuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
mlvrepbc.pdf104.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.