Автоматизація проектування рецептур функціональних харчових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проблема здорового харчування населення має важливе значення. Поряд із традиційним підходом до проблеми харчування і ролі харчових продуктів у формуванні здоров'я людини останні роки отримало розвиток функціональне харчування. Розробка функціональних продуктів харчування нового покоління є інноваційним напрямом у харчовій промисловості, який має надзвичайно важливе практичне значення. Problem healthy nutrition is essential. Along with the traditional approach to the problem of food and the role of food in shaping health recent years has developed a functional food. Development of functional foods is a new generation of innovative trend in the food industry, which is of practical importance.

Опис

Ключові слова

продукти, харчова цінність, харчування, food, food value, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки

Бібліографічний опис

Сєдих, О. Л. Автоматизація проектування рецептур функціональних харчових продуктів / О. Л. Сєдих, С. В. Маковецька // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 447.