Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1833
Title: Ефективні покращувачі якості хлібобулочних виробів
Other Titles: Effective quality improvers bakery
Authors: Білик, Олена Анатоліївна
Дробот, Віра Іванівна
Лукашевич, І. О.
Гулий, П. А.
Bilyk, Olena
Drobot, Vera
Lukashevich, I.
Gulyy, P.
Keywords: хлібопекарські властивості борошна
хлебопекарные свойства муки
baking properties of flour
суха пшенична клейковина
ферментні препарати
питомий об’єм
пористість
формостійкість
сухая пшеничная клейковина
ферментные препараты
удельный объем
пористость
формоустойчивость
dry wheat gluten
enzymes
specific volume
porosity
shape stability
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2005
Citation: Ефективні покращувачі якості хлібобулочних виробів / В. І. Дробот, О. А. Білик, І. О. Лукашевич, П. А. Гулий, // Хранение и переработка зерна. – 2005. – №10 (76). – С. 49-50.
Abstract: В статті наведено доцільність використання сухої пшеничної клейковини у разі виробництва хліба з борошна зі зниженим проти вимог ГСТУ 46004-99 вмістом. Застосування ферментних препаратів Нейтраза, Фунгаміл-Супер, Ліпопан для підвищення набухання клейковини.
В статье приведены целесообразность использования сухой пшеничной клейковины в случае производства хлеба из муки с пониженным против требований ГСТУ 46004-99 содержанием. Применение ферментных препаратов Нейтраза, Фунгамил-Супер, Липопан для повышения набухания клейковины.
The article shows the feasibility of using dry wheat gluten in the case of bread flour with low against the requirements of GATS 46004-99 content. The use of enzyme preparations Neytraza, Funhamil-Super Lipopan to increase raise.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1833
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
boaepjhbv.pdf1.21 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.