Ефективні покращувачі якості хлібобулочних виробів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В статті наведено доцільність використання сухої пшеничної клейковини у разі виробництва хліба з борошна зі зниженим проти вимог ГСТУ 46004-99 вмістом. Застосування ферментних препаратів Нейтраза, Фунгаміл-Супер, Ліпопан для підвищення набухання клейковини.

Опис

Ключові слова

хлібопекарські властивості борошна, хлебопекарные свойства муки, baking properties of flour, суха пшенична клейковина, ферментні препарати, питомий об’єм, пористість, формостійкість, сухая пшеничная клейковина, ферментные препараты, удельный объем, пористость, формоустойчивость, dry wheat gluten, enzymes, specific volume, porosity, shape stability, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Ефективні покращувачі якості хлібобулочних виробів / В. І. Дробот, О. А. Білик, І. О. Лукашевич, П. А. Гулий, // Хранение и переработка зерна. – 2005. – №10 (76). – С. 49-50.

Зібрання