Ефективні покращувачі якості хлібобулочних виробів

Ескіз

Дата

2005

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті наведено доцільність використання сухої пшеничної клейковини у разі виробництва хліба з борошна зі зниженим проти вимог ГСТУ 46004-99 вмістом. Застосування ферментних препаратів Нейтраза, Фунгаміл-Супер, Ліпопан для підвищення набухання клейковини.

Опис

Ключові слова

хлібопекарські властивості борошна, хлебопекарные свойства муки, baking properties of flour, суха пшенична клейковина, ферментні препарати, питомий об’єм, пористість, формостійкість, сухая пшеничная клейковина, ферментные препараты, удельный объем, пористость, формоустойчивость, dry wheat gluten, enzymes, specific volume, porosity, shape stability, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Ефективні покращувачі якості хлібобулочних виробів / В. І. Дробот, О. А. Білик, І. О. Лукашевич, П. А. Гулий, // Хранение и переработка зерна. – 2005. – №10 (76). – С. 49-50.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced