Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18400
Title: Використання методу комп'ютерного моделювання при дослідженні процесу замісу рідких опар
Authors: Чепелюк, Олена Олександрівна
Шпак, Максим Сергійович
Keywords: комп'ютерне моделювання
дослідження процесу
заміс опар
computer simulation
research process
batch of dough
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Issue Date: 2014
Citation: Чепелюк, О. О. Використання методу комп'ютерного моделювання при дослідженні процесу замісу рідких опар / О. О. Чепелюк, М. С. Шпак // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 77-79.
Abstract: Наведено результати моделювання процесу змішування компонентів під час приготування рідких опар, який здійснюється з використанням енергії потоків повітря і води під тиском. Визначено раціональні значення швидкостей подачі компонентів, досліджено дисипацію енергії в апараті. The results of modeling the process of mixing components during cooking liquid dough, which is done using the energy flows of air and water under pressure. The rational meaning feeding speed components studied energy dissipation in the device.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18400
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
24.pdf2.96 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.