DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18406

Название: Енергозбереження в технологіях виробництва шампанського
Другие названия: Energy saving technologies in the production of champagne
Авторы: Коваль, Ольга Володимирівна
Костюк, Володимир Степанович
Юхно, Михайло Іванович
Yuhno, Mikhail
Kostyuk, Vladimir
Koval, Olga V.
Ключевые слова: енергозбереження
виробництво шампанського
енергетичні ресурси
энергосбережение
производство шампанского
энергетические ресурсы
energy conservation
production of champagne
energy resources
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Енергозбереження в технологіях виробництва шампанського / О. В. Коваль, І. Д. Максименко, М. І., Юхно та ін.. // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основнізасади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — К., 2014. – С. 119-121.
Краткий осмотр (реферат): У сучасному виробництві в умовах економічної кризи актуальним завданням є впровадження енергозберігаючих технологій, однією із важливих складових яких є ощадне використання енергетичних ресурсів. Концепція енергозбереження - це проведення аналізу енерговитрат, пошук, розробка та впровадження сучасного енергозберігаючого устаткування, автоматизація управління технологічними процесами, можливості застосування рекуперативного енергозбереження, виявлення і ретельна теплоізоляція ділянок та технологічного обладнання виробництва, застосування теплообмінних апаратів, що працюють при малому температурному перепаді тощо. В современном производстве в условиях экономического кризиса актуальной задачей является внедрение энергосберегающих технологий, одной из важных составляющих которых бережливое использование энергетических ресурсов. Концепция энергосбережения - это проведение анализа энергозатрат, поиск, разработка и внедрение современного энергосберегающего оборудования, автоматизация управления технологическими процессами, возможности применения рекуперативного энергосбережения, выявление и тщательная теплоизоляция участков и технологического оборудования производства, применение теплообменных аппаратов, работающих при малом температурном перепаде т. In modern industry during the economic crisis is the urgent task of energy saving technologies, one of the important components of which is a savings of using energy resources. The concept of energy security - is an analysis of energy consumption, search, development and implementation of energy-saving equipment, automated process control, energy conservation regenerative possibilities of application, detection and thorough insulation sections and process equipment manufacture, the use of heat exchangers operating at low temperature extremes and so on.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18406
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:

File Description SizeFormat
44.pdf160,42 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback