Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18406
Title: Енергозбереження в технологіях виробництва шампанського
Authors: Коваль, Ольга Володимирівна
Максименко, Ірина Фаддеївна
Юхно, Михайло Іванович
Костюк, Володимир Степанович
Keywords: енергозбереження
виробництво шампанського
енергетичні ресурси
энергосбережение
производство шампанского
энергетические ресурсы
energy conservation
production of champagne
energy resources
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2014
Citation: Енергозбереження в технологіях виробництва шампанського / О. В. Коваль, І. Ф. Максименко, М. І., Юхно, В. С. Костюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — Київ : 2014. – С. 119-121.
Abstract: У сучасному виробництві в умовах економічної кризи актуальним завданням є впровадження енергозберігаючих технологій, однією із важливих складових яких є ощадне використання енергетичних ресурсів. Концепція енергозбереження - це проведення аналізу енерговитрат, пошук, розробка та впровадження сучасного енергозберігаючого устаткування, автоматизація управління технологічними процесами, можливості застосування рекуперативного енергозбереження, виявлення і ретельна теплоізоляція ділянок та технологічного обладнання виробництва, застосування теплообмінних апаратів, що працюють при малому температурному перепаді тощо.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18406
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
44.pdf160.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.