Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18406
Title: | Енергозбереження в технологіях виробництва шампанського |
Authors: | Коваль, Ольга Володимирівна Максименко, Ірина Фаддеївна Юхно, Михайло Іванович Костюк, Володимир Степанович |
Keywords: | енергозбереження виробництво шампанського енергетичні ресурси энергосбережение производство шампанского энергетические ресурсы energy conservation production of champagne energy resources кафедра мехатроніки та пакувальної техніки кафедра готельно-ресторанної справи |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Енергозбереження в технологіях виробництва шампанського / О. В. Коваль, І. Ф. Максименко, М. І., Юхно, В. С. Костюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — Київ : 2014. – С. 119-121. |
Abstract: | У сучасному виробництві в умовах економічної кризи актуальним завданням є впровадження енергозберігаючих технологій, однією із важливих складових яких є ощадне використання енергетичних ресурсів. Концепція енергозбереження - це проведення аналізу енерговитрат, пошук, розробка та впровадження сучасного енергозберігаючого устаткування, автоматизація управління технологічними процесами, можливості застосування рекуперативного енергозбереження, виявлення і ретельна теплоізоляція ділянок та технологічного обладнання виробництва, застосування теплообмінних апаратів, що працюють при малому температурному перепаді тощо. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18406 |
Appears in Collections: | Матеріали конференцій |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.