Енергозбереження в технологіях виробництва шампанського

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У сучасному виробництві в умовах економічної кризи актуальним завданням є впровадження енергозберігаючих технологій, однією із важливих складових яких є ощадне використання енергетичних ресурсів. Концепція енергозбереження - це проведення аналізу енерговитрат, пошук, розробка та впровадження сучасного енергозберігаючого устаткування, автоматизація управління технологічними процесами, можливості застосування рекуперативного енергозбереження, виявлення і ретельна теплоізоляція ділянок та технологічного обладнання виробництва, застосування теплообмінних апаратів, що працюють при малому температурному перепаді тощо.

Опис

Ключові слова

енергозбереження, виробництво шампанського, енергетичні ресурси, энергосбережение, производство шампанского, энергетические ресурсы, energy conservation, production of champagne, energy resources, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Енергозбереження в технологіях виробництва шампанського / О. В. Коваль, І. Ф. Максименко, М. І., Юхно, В. С. Костюк // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції –основні засади її конкурентоздатності : матеріали ІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 9 вересня 2014 р. — Київ : 2014. – С. 119-121.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced