Оцінка мікробіологічних показників сусла в технології ферментованих напоїв на основі цукрового сорго та яблучного концентрату як додаткового інгредієнту

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Інноваційним в технології оздоровчих ферментованих напоїв є використання, поряд з традиційною рослинною сировиною, соку цукрового сорго, що дає можливість отримати напої з багатим макро- і мікроелементним складом. В якості традиційної сировини в роботі застосовано концентрат яблучного соку. Зважаючи на те, що сік цукрового сорго та яблучний концентрат містять значну кількість мікроорганізмів, в роботі аналізували вплив вмісту мікрофлори похідної сировини на мікробне обсіменіння готового продукту. Innovation in health technology is the use of fermented beverages, along with traditional herbs juice sugar sorghum, giving opportunity to get a drink with a rich macro- and microelement composition. As traditional raw materials used in the apple juice concentrate. Given the fact that the juice of sugar sorghum and apple concentrate containing a significant number of microorganisms in the analyzed microorganisms influence the content of the original material on the microbial contamination of the finished product.

Опис

Ключові слова

ферментовані напої, яблучний концентрат, мікробіологічні показники, fermented beverages, apple concentrate, microbiological parameters, кафедра біотехнології і мікробіології, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Оцінка мікробіологічних показників сусла в технології ферментованих напоїв на основі цукрового сорго та яблучного концентрату як додаткового інгредієнту / А. В. Короленко, Д. Д. Карпутіна, С. М. Тетеріна, М. В. Карпутіна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 481.