Удосконалення обладнання кристалізації цукру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Ефективність процесу кристалізації цукру значною мірою пов'язана з явищем адгезії, яке перешкоджає тривалому використанню обладнання та вирішенню проблеми безперервного уварювання цукрових утфелів. The efficiency of sugar crystallization process is largely associated with the phenomenon adhesion, which prevents prolonged use of equipment and solution the problem of continuous boiling sugar massecuite.

Опис

Ключові слова

адгезія, цукровий утфель, кристалізація цукру, adhesion, sugar massecuite, crystallization of sugar, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування

Бібліографічний опис

Штангеєв, В. О. Удосконалення обладнання кристалізації цукру / В. О. Штангеєв // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 507.