Удосконалення обладнання кристалізації цукру
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Ефективність процесу кристалізації цукру значною мірою пов'язана з явищем
адгезії, яке перешкоджає тривалому використанню обладнання та вирішенню
проблеми безперервного уварювання цукрових утфелів.
The efficiency of sugar crystallization process is largely associated with the phenomenon
adhesion, which prevents prolonged use of equipment and solution
the problem of continuous boiling sugar massecuite.
Опис
Ключові слова
адгезія, цукровий утфель, кристалізація цукру, adhesion, sugar massecuite, crystallization of sugar, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Бібліографічний опис
Штангеєв, В. О. Удосконалення обладнання кристалізації цукру / В. О. Штангеєв // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 507.