Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1850
Title: Технологічні особливості процесів замочування зерна
Other Titles: Technological features of the processes of soaking grains
Authors: Білик, Олена Анатоліївна
Соколенко, Анатолій Іванович
Бабіч, Оксана Вікторівна
Максименко, Ірина Фаддеївна
Sokolenko, Anatoly
Bilyk, Olena
Babich, Oksana
Maksymenko, Irina
Keywords: солод
malt
замочування
вологопоглинання
аерація
динаміка
дифузія
замачивание
влагопоглощение
аэрация
динамика
диффузия
soaking
moisture
aeration
dynamics
diffusion
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2011
Citation: Технологічні особливості процесів замочування зерна / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, О. А. Білик, О. В. Бабіч // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 7 (145). - С. 41-43.
Abstract: Викладено динаміку зміни вологи у процесі замочування зернової маси залежно від температури середовища, розмірів зернівок, рівня екзотермічного виділення теплової енергії.
Изложены динамика изменения влажности в процессе замачивания зерновой массы в зависимости от температуры среды, размеров зерновок, уровня экзотермического выделения тепловой энергии.
Presents the dynamics of moisture in the process of soaking grain mass, depending on ambient temperature, the size caryopsides, level selection exothermic heat.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1850
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
boatopzz.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.