Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1850
Title: Технологічні особливості процесів замочування зерна
Authors: Соколенко, Анатолій Іванович
Максименко, Ірина Фаддеївна
Білик, Олена Анатоліївна
Бабіч, Оксана Вікторівна
Keywords: солод
malt
замочування
вологопоглинання
аерація
динаміка
дифузія
soaking
moisture
aeration
dynamics
diffusion
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2011
Citation: Технологічні особливості процесів замочування зерна / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, О. А. Білик, О. В. Бабіч // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 7 (145). - С. 41-43.
Abstract: Викладено динаміку зміни вологи у процесі замочування зернової маси залежно від температури середовища, розмірів зернівок, рівня екзотермічного виділення теплової енергії.
Presents the dynamics of moisture in the process of soaking grain mass, depending on ambient temperature, the size caryopsides, level selection exothermic heat.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1850
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
boatopzz.pdf1.39 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.