Технологічні особливості процесів замочування зерна
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Викладено динаміку зміни вологи у процесі замочування зернової маси залежно від температури середовища, розмірів зернівок, рівня екзотермічного виділення теплової енергії.
Presents the dynamics of moisture in the process of soaking grain mass, depending on ambient temperature, the size caryopsides, level selection exothermic heat.
Presents the dynamics of moisture in the process of soaking grain mass, depending on ambient temperature, the size caryopsides, level selection exothermic heat.
Опис
Ключові слова
солод, malt, замочування, вологопоглинання, аерація, динаміка, дифузія, soaking, moisture, aeration, dynamics, diffusion, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Технологічні особливості процесів замочування зерна / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, О. А. Білик, О. В. Бабіч // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 7 (145). - С. 41-43.