Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18506
Title: Вивчення можливих змін біохімічних показників при заморожуванні плодово-ягідної сировини
Authors: Сімахіна, Галина Олександрівна
Камінська (Халапсіна), Світлана Владиславівна
Keywords: заморожування
плодово-ягідна сировина
біохімічні показники
freezing
fruit raw
biochemical parameters
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2014
Citation: Сімахіна, Г. О. Вивчення можливих змін біохімічних показників при заморожуванні плодово-ягідної сировини / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 528.
Abstract: Основним фізичним процесом, притаманним заморожуванню рослинної сировини, є перетворення води на тверду фазу, яке супроводжується зниженням температури всієї системи та виділенням теплоти льодоутворення. Для досліджень використали полуниці сорту «Мелітопольська» та яблука «Слава переможцю». The main physical processes inherent to freezing plant material, is the transformation of water into a solid phase, which is accompanied by a decrease in the temperature of the whole system and heat release ice formation. For research use strawberry variety "Melitopol" apples and "Glory to the winner."
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18506
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
506.pdf169.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.