Вивчення можливих змін біохімічних показників при заморожуванні плодово-ягідної сировини
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Основним фізичним процесом, притаманним заморожуванню рослинної сировини, є перетворення води на тверду фазу, яке супроводжується зниженням температури всієї системи та виділенням теплоти льодоутворення. Для досліджень використали полуниці сорту «Мелітопольська» та яблука «Слава переможцю».
The main physical processes inherent to freezing plant material, is the transformation of water into a solid phase, which is accompanied by a decrease in the temperature of the whole system and heat release ice formation. For research use strawberry variety "Melitopol" apples and "Glory to the winner."
Опис
Ключові слова
заморожування, плодово-ягідна сировина, біохімічні показники, freezing, fruit raw, biochemical parameters, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Вивчення можливих змін біохімічних показників при заморожуванні плодово-ягідної сировини / Г. О. Сімахіна, С. В. Халапсіна // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 528.