Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1850
Название: Технологічні особливості процесів замочування зерна
Авторы: Соколенко, Анатолій Іванович
Максименко, Ірина Фаддеївна
Білик, Олена Анатоліївна
Бабіч, Оксана Вікторівна
Ключевые слова: солод
malt
замочування
вологопоглинання
аерація
динаміка
дифузія
soaking
moisture
aeration
dynamics
diffusion
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публикации: 2011
Библиографическое описание: Технологічні особливості процесів замочування зерна / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, О. А. Білик, О. В. Бабіч // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 7 (145). - С. 41-43.
Краткий осмотр (реферат): Викладено динаміку зміни вологи у процесі замочування зернової маси залежно від температури середовища, розмірів зернівок, рівня екзотермічного виділення теплової енергії.
Presents the dynamics of moisture in the process of soaking grain mass, depending on ambient temperature, the size caryopsides, level selection exothermic heat.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1850
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
boatopzz.pdf1.39 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.