Технологічні особливості процесів замочування зерна

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Викладено динаміку зміни вологи у процесі замочування зернової маси залежно від температури середовища, розмірів зернівок, рівня екзотермічного виділення теплової енергії.
Presents the dynamics of moisture in the process of soaking grain mass, depending on ambient temperature, the size caryopsides, level selection exothermic heat.

Опис

Ключові слова

солод, malt, замочування, вологопоглинання, аерація, динаміка, дифузія, soaking, moisture, aeration, dynamics, diffusion, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Технологічні особливості процесів замочування зерна / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, О. А. Білик, О. В. Бабіч // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 7 (145). - С. 41-43.

Зібрання