Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1850
Назва: Технологічні особливості процесів замочування зерна
Інші назви: Technological features of the processes of soaking grains
Автори: Білик, Олена Анатоліївна
Соколенко, Анатолій Іванович
Бабіч, Оксана Вікторівна
Максименко, Ірина Фаддеївна
Sokolenko, Anatoly
Bilyk, Olena
Babich, Oksana
Maksymenko, Irina
Ключові слова: солод
malt
замочування
вологопоглинання
аерація
динаміка
дифузія
замачивание
влагопоглощение
аэрация
динамика
диффузия
soaking
moisture
aeration
dynamics
diffusion
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Технологічні особливості процесів замочування зерна / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, О. А. Білик, О. В. Бабіч // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 7 (145). - С. 41-43.
Короткий огляд (реферат): Викладено динаміку зміни вологи у процесі замочування зернової маси залежно від температури середовища, розмірів зернівок, рівня екзотермічного виділення теплової енергії.
Изложены динамика изменения влажности в процессе замачивания зерновой массы в зависимости от температуры среды, размеров зерновок, уровня экзотермического выделения тепловой энергии.
Presents the dynamics of moisture in the process of soaking grain mass, depending on ambient temperature, the size caryopsides, level selection exothermic heat.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1850
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
boatopzz.pdf1.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.