Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1858
Title: Технологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря
Other Titles: Technological features of germination of grain and air aeration air
Authors: Білик, Олена Анатоліївна
Соколенко, Анатолій Іванович
Бойко, Олексій Олегович
Максименко, Ірина Фаддеївна
Sokolenko, Anatoly
Bilyk, Olena
Boyko, Olexiy
Maksymenko, Irina
Keywords: солод
malt
аерація
охолодження
температура
кондиціонування
рециркуляція
аэрация
охлаждения
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
кондиционирование
рециркуляция
aeration
cooling
temperature
air conditioning
recirculation
кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій
кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Issue Date: 2011
Citation: Технологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, О. О. Бойко,О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 9. - С. 59-61.
Abstract: Наведено доцільність десорбції діоксиду вуглецю з рециркуляційної частини повітря водою в камері кондиціонування під час солодорощення.
Приведены целесообразности десорбции диоксида углерода с рециркуляционной части воздуха водой в камере кондиционирования при солодорощення.
An feasibility of desorption of carbon dioxide from recirculated air of the water in the camera conditioning with germination of malt.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1858
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
boatopztcap.pdf1.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.