Технологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено доцільність десорбції діоксиду вуглецю з рециркуляційної частини повітря водою в камері кондиціонування під час солодорощення.
An feasibility of desorption of carbon dioxide from recirculated air of the water in the camera conditioning with germination of malt.

Опис

Ключові слова

солод, malt, аерація, охолодження, температура, кондиціонування, рециркуляція, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, aeration, cooling, temperature, air conditioning, recirculation, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Технологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, О. О. Бойко,О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 9. - С. 59-61.

Зібрання