Технологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Наведено доцільність десорбції діоксиду вуглецю з рециркуляційної частини повітря водою в камері кондиціонування під час солодорощення.
An feasibility of desorption of carbon dioxide from recirculated air of the water in the camera conditioning with germination of malt.

Опис

Ключові слова

солод, malt, аерація, охолодження, температура, кондиціонування, рециркуляція, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, aeration, cooling, temperature, air conditioning, recirculation, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки

Бібліографічний опис

Технологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, О. О. Бойко,О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 9. - С. 59-61.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced