Технологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено доцільність десорбції діоксиду вуглецю з рециркуляційної частини повітря водою в камері кондиціонування під час солодорощення.
An feasibility of desorption of carbon dioxide from recirculated air of the water in the camera conditioning with germination of malt.
An feasibility of desorption of carbon dioxide from recirculated air of the water in the camera conditioning with germination of malt.
Опис
Ключові слова
солод, malt, аерація, охолодження, температура, кондиціонування, рециркуляція, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, aeration, cooling, temperature, air conditioning, recirculation, кафедра теоретичної механіки та ресурсоощадних технологій, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Бібліографічний опис
Технологічні особливості пророщування зерна та кондиціонування аераційного повітря / А. І. Соколенко, І. Ф. Максименко, О. О. Бойко,О. А. Білик // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 9. - С. 59-61.