DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18688

Название: Базилік у технологіях ресторанної продукції
Другие названия: Basil Restaurant in technology products
Авторы: Бідзюра, Ангеліна Михайлівна
Bidzyura, Angelina
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Tyshchenko (Usatiuk), Olena
Ключевые слова: ресторанна продукція
ефірна олія
базилік
ресторанная продукция
базилик
эфирное масло
restaurant products
essential oil
basil
кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Бідзюра, А. М. Базилік у технологіях ресторанної продукції / А. М. Бідзюра, О. М. Усатюк // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 590.
Краткий осмотр (реферат): Базилік запашний (Ocimum basilicum L.) - це однорічна трав'яниста рослина, яка належить до сімейства м'ятних трав, або ж губоцвітних. Базилік з солодким пряним ароматом і солодкувато-гіркуватим смаком використовують як у свіжому, так і сушеному вигляді у технологіях продукції ресторанного господарства. Базилик душистый (Ocimum basilicum L.) - это однолетнее травянистое растение, которая относится к семейству мятных трав, или губоцвитних. Базилик со сладким пряным ароматом и сладковато-горьковатым вкусом используют как в свежем, так и сушеном виде в технологиях продукции ресторанного хозяйства. Sweet basil (Ocimum basilicum L.) - is an annual herb, which belongs to the family of peppermint herbs or hubotsvitnyh. With sweet basil slightly spicy and sweet-bitter taste used as fresh, and dried in technology products restaurants.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18688
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
566.pdf172,12 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь