DSpace О системе DSpace
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Матеріали конференцій >

Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18719

Название: Соуси емульсійного типу на основі фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату
Другие названия: Sauces emulsion type based fitooliynoho karotynovmisnoho semifinished
Авторы: Івахно, Ольга Олександрівна
Арсеньєва, Лариса Юріївна
Гавриш, Андрій Володимирович
Лявинець, Георгій Михайлович
Havrysh, Andrey
Ivahno, Olga
Liavynets, Heorhii
Arsenieva, Larisa
Ключевые слова: напівфабрикат
ресторанне господарство
соуси
полуфабрикат
соусы
ресторанное хозяйство
cake mix
restaurant management
sauces
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
кафедра готельно-ресторанної справи
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Соуси емульсійного типу на основі фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату / О. Івахно, Г. М. Лявинець, А. В. Гавриш, Л. Ю. Арсеньєва // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 609.
Краткий осмотр (реферат): Розширення асортименту продукції ресторанного господарства та створення на ринку конкурентоспроможного товару, який відповідає концепції здорового харчування, полягає у використанні нової сировини та розробленні нових технологій. Расширение ассортимента продукции ресторанного хозяйства и создание на рынке конкурентоспособного товара, который отвечает концепции здорового питания, заключается в использовании нового сырья и разработке новых технологий. Expanding the range of products and restaurants create a competitive product on the market that the concept of healthy eating is to use new materials and developing new technologies.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/18719
Располагается в коллекциях:Матеріали конференцій

Файлы этого ресурса:

Файл Описание РазмерФормат
585.pdf130,29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть
View Statistics

Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2005 MIT and Hewlett-Packard - Обратная связь