Соуси емульсійного типу на основі фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розширення асортименту продукції ресторанного господарства та створення на
ринку конкурентоспроможного товару, який відповідає концепції здорового
харчування, полягає у використанні нової сировини та розробленні нових технологій.
Expanding the range of products and restaurants create a competitive product on the market that the concept of healthy eating is to use new materials and developing new technologies.
Опис
Ключові слова
напівфабрикат, ресторанне господарство, соуси, полуфабрикат, cake mix, restaurant management, sauces, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Соуси емульсійного типу на основі фітоолійного каротиновмісного напівфабрикату / О. Івахно, Г. М. Лявинець, А. В. Гавриш, Л. Ю. Арсеньєва // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 609.