Конструкція переміщення вологи в заморожених дріжджових напівфабрикатах

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Подовження терміну зберігання харчових продуктів є актуальною проблемою сьогодення. Вироби з пшеничного борошна в порівнянні з іншими харчовими продуктами мають незначний термін зберігання, а їх свіжість є одним з основних показників якості . Одним із способів вирішення цього завдання є заморожування тістових напівфабрикатів. Extending the shelf life of food is an urgent problem present. Products made of wheat flour compared with other food products have little shelf life, and their freshness is one of the main indicators of quality. One way to solve this problem is freezing the dough semis.

Опис

Ключові слова

харчові продукти, пшеничне борошно, напівфабрикати, food products, wheat flour, semi-finished products, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Роглєв, Й. Й. Конструкція переміщення вологи в заморожених дріжджових напівфабрикатах / Й. Й. Роглєв, В. Ф. Доценко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 643.