Конструкція переміщення вологи в заморожених дріжджових напівфабрикатах
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Подовження терміну зберігання харчових продуктів є актуальною проблемою
сьогодення. Вироби з пшеничного борошна в порівнянні з іншими харчовими
продуктами мають незначний термін зберігання, а їх свіжість є одним з основних показників якості . Одним із способів вирішення цього завдання є заморожування тістових напівфабрикатів. Extending the shelf life of food is an urgent problem
present. Products made of wheat flour compared with other food
products have little shelf life, and their freshness is one of the main indicators of quality. One way to solve this problem is freezing the dough semis.
Опис
Ключові слова
харчові продукти, пшеничне борошно, напівфабрикати, food products, wheat flour, semi-finished products, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Роглєв, Й. Й. Конструкція переміщення вологи в заморожених дріжджових напівфабрикатах / Й. Й. Роглєв, В. Ф. Доценко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 643.