Вплив емульгаторів на структурно-механічні властивості пісочного тіста

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено фізико-хімічні властивості неіоногенних емульгаторів вітчизняного виробництва. Репрезентовано розробку композиційних сумішей емульгаторів для стабілізації структурно-механичних властивостей емульсій та тістових мас при виробництві здобного печива із зменшеним вмістом жиру та без яйцепродуктів.
We investigated the physicochemical properties of nonionic emulsifiers domestic production. Developed a composite mixture of emulsifiers to stabilize the structure and mechanical properties of emulsions and test masses in the manufacture of fancy cookies with reduced fat and no egg.

Опис

Ключові слова

емульгатори, емульсія, структурно-механічні властивості тіста, здобне печиво, emulsifiers, emulsion, structural and mechanical properties of dough, butter biscuits, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Оболкіна, В. І. Вплив емульгаторів на структурно-механічні властивості пісочного тіста / В. І. Оболкіна, Н. О. Залевська // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. - 2011. - № 1 (74). – С. 18-19.

Зібрання