Формування інтегрованих структур: особливості, переваги, проблеми розвитку

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті обґрунтовано доцільність формування інтегрованих структур, визначено їх переваги та проблеми розвитку, досліджено особливості інтеграційних процесів в АПК і харчової промисловості України.
In the article explained expediency of forming computer-ntegrated structures, defined their advantages and problems of development and the features of integration processes are investigated in agroindustrial complex and food industry of Ukraine.

Опис

Ключові слова

інтеграція, integration, інтеграційні процеси, інтегровані об’єднання, integration processes, integration associations, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Скопенко, Н. С. Формування інтегрованих структур: особливості, переваги, проблеми розвитку / Н. С. Скопенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – К. : НУХТ, 2011. - № 40. - С. 188-196.

Зібрання