Формування інтегрованих структур: особливості, переваги, проблеми розвитку
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті обґрунтовано доцільність формування інтегрованих структур, визначено їх переваги та проблеми розвитку, досліджено особливості інтеграційних процесів в АПК і харчової промисловості України.
In the article explained expediency of forming computer-ntegrated structures, defined their advantages and problems of development and the features of integration processes are investigated in agroindustrial complex and food industry of Ukraine.
In the article explained expediency of forming computer-ntegrated structures, defined their advantages and problems of development and the features of integration processes are investigated in agroindustrial complex and food industry of Ukraine.
Опис
Бібліографічний опис
Скопенко, Н. С. Формування інтегрованих структур: особливості, переваги, проблеми розвитку / Н. С. Скопенко // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – К. : НУХТ, 2011. - № 40. - С. 188-196.