Застосування ПАР (поверхнево-активних речовин) у технології хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У багатьох країнах світу, в тому числі й в Україні, спостерігається недостатнє забезпечення населення білковими харчовими продуктами. Оскільки хліб являється продуктом щоденного споживання, тому є найзручнішим для корекції харчової та біологічної цінності харчового раціону.

Опис

Ключові слова

молочні білки, харчовий раціон, хлібобулочні вироби, молочные белки, хлебобулочные изделия, пищевой рацион, dairy proteins, diet, bakery products, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ткачук, Ю. М. Застосування ПАР (поверхнево-активних речовин) у технології хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками / Ю. М. Ткачук, В. Ф. Доценко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 651-652.