Застосування ПАР (поверхнево-активних речовин) у технології хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У багатьох країнах світу, в тому числі й в Україні, спостерігається недостатнє забезпечення населення білковими харчовими продуктами. Оскільки хліб являється продуктом щоденного споживання, тому є найзручнішим для корекції харчової та
біологічної цінності харчового раціону.
Опис
Ключові слова
молочні білки, харчовий раціон, хлібобулочні вироби, молочные белки, хлебобулочные изделия, пищевой рацион, dairy proteins, diet, bakery products, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Ткачук, Ю. М. Застосування ПАР (поверхнево-активних речовин) у технології хлібобулочних виробів, збагачених молочними білками / Ю. М. Ткачук, В. Ф. Доценко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : Міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 651-652.