Статистичне дослідження процесу сушіння пивоварного солоду
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
При виготовленні солоду його якість залежить від якості обраного сорту зерна та технології виробництва. Одним з методів управління складними об'єктами є статистичне управління та аналіз результатів.
In the manufacture of malt quality is dependent on the quality selected corn varieties and production technology. One method of complex objects are statistical control and analysis of results.
Опис
Ключові слова
статистичне дослідження, пивоварний солод, сушіння, drying services, brewing malt, statistical study, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Бібліографічний опис
Герасименко, Т. М. Статистичне дослідження процесу сушіння пивоварного солоду / Т. М. Герасименко // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 27 лист. 2014 р.– К. : НУХТ, 2014. – С. 32.