Статистичне дослідження процесу сушіння пивоварного солоду

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

При виготовленні солоду його якість залежить від якості обраного сорту зерна та технології виробництва. Одним з методів управління складними об'єктами є статистичне управління та аналіз результатів. In the manufacture of malt quality is dependent on the quality selected corn varieties and production technology. One method of complex objects are statistical control and analysis of results.

Опис

Ключові слова

статистичне дослідження, пивоварний солод, сушіння, drying services, brewing malt, statistical study, кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка

Бібліографічний опис

Герасименко, Т. М. Статистичне дослідження процесу сушіння пивоварного солоду / Т. М. Герасименко // Сучасні методи, інформаційне, програмне та технічне забезпечення систем управління організаційно-технічними та технологічними комплексами : матеріали Міжнародної науково-технічної конференції, 27 лист. 2014 р.– К. : НУХТ, 2014. – С. 32.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced