Збагачення хліба рослинним білком

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проблемою багатьох країнах світу, в тому числі й України, є недостатня забезпеченість населення білковими продуктами харчування. У найближчі роки реальним і найбільш ефективним шляхом подолання цієї проблеми є використання рослинної білкової сировини.

Опис

Ключові слова

білкові продукти, белковые продукты, protein products, рослинна білкова сировина, растительное белковая сырье, vegetable protein materials, хліб, хлеб, bread, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Тополь, І. Збагачення хліба рослинним білком / Інна Тополь, Тетяна Сильчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 448-450.