Збагачення хліба рослинним білком
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проблемою багатьох країнах світу, в тому числі й України, є недостатня забезпеченість населення білковими продуктами харчування. У найближчі роки реальним і найбільш ефективним шляхом подолання цієї проблеми є використання рослинної білкової сировини.
Опис
Ключові слова
білкові продукти, белковые продукты, protein products, рослинна білкова сировина, растительное белковая сырье, vegetable protein materials, хліб, хлеб, bread, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Тополь, І. Збагачення хліба рослинним білком / Інна Тополь, Тетяна Сильчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 448-450.