Дослідження впливу маринадів на втрату ваги у м'ясі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Під час теплового обробляння спостерігається зменшення ваги м'яса, що суттєво впливає на його поживну цінність і виробничі втрати. Максимальні втрати у вазі м'яса характерні для смаженої яловичини.

Опис

Ключові слова

смажена яловичина, roast beef, випаровування води, evaporation of water, маринад, marinade, виробничі втрати, production losses, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Таценко, О. Дослідження впливу маринадів на втрату ваги у м'ясі / Олексій Таценко, Тетяна Голікова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : програма і матеріали 80 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 10–11 квітня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – Ч. 3. – С. 419-420.