Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19214
Title: Дослідження впливу сорбінової кислоти на мікрофлору кондитерських кремів в процесі їх зберігання
Other Titles: Investigation of sorbic acid microflora pastry cream during storage
Authors: Грегірчак, Наталія Миколаївна
Gregirchak, Natalia
Keywords: кондитерські креми
кондитерские кремы
рastry cream
сорбінова кислота
сорбиновая кислота
sorbic acid
КМАФАнМ
KMAFAnM
БГКП
BGKP
кафедра біотехнології і мікробіології
Issue Date: 2012
Publisher: Біотехнологія
Citation: Вітковський, І. В. Дослідження впливу сорбінової кислоти на мікрофлору кондитерських кремів в процесі їх зберігання / І. В. Вітковський, Н. М. Грегірчак // Біотехнологія. - 2012. - С. 183-189
Abstract: Досліджено вплив сорбінової кислоти та її солей на мікрофлору кондитерських кремів швидкого приготування і можливість застосування для продовження їх строків придатності. Результати досліджень свідчать про зниження загального числа мікроорганізмів у процесі зберігання під впливом сорбінової кислоти і сорбата натрію. Исследовано влияние сорбиновой кислоты и ее солей на микрофлору кондитерских кремов быстрого приготовления и возможность применения для продолжение их сроков годности. Результаты исследований свидетельствуют о снижение общего числа микроорганизмов в процессе хранения под воздействие сорбиновой кислоты и сорбата натрия. This work is representing the results of microbiological research influence of sorbic acid and its salts on the microflora of the cream confectionery.-The results of research show that a reduction in the total number of microorganisms during storage under the influence of sorbic acid and sodium sorbate.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19214
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17.pdf373.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.