Мікробіологічна безпека напоїв на зерновій основі та сиру тофу

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджували мікробіологічні показники вівсяного зернового напою з різною термічною обробкою при приготуванні, соєвий напій з додаванням лляного молока, а також сир тофу з соєвого молока. Microbiological indicators examined grain oat drink with different thermal treatment during the preparation of soybean beverage with the addition of linseed milk and tofu from soy milk.

Опис

Ключові слова

мікробіологічна безпека, мicrobiological safety, напої на зерновій основі, grain-based drinks, сир тофу, tofu, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Животовська, А. С. Мікробіологічна безпека зернових напоїів та сиру тофу / А. С. Животовська, Н. М. Грегірчак // Zpravy vedecke ideje - 2013 : materialy IX mezinarodni vedecko - practicka conference. - 2013. - С. 24-25.