Мікробіологічна безпека напоїв на зерновій основі та сиру тофу
Вантажиться...
Файли
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Досліджували мікробіологічні показники вівсяного зернового напою з різною термічною обробкою при приготуванні, соєвий напій з додаванням лляного молока, а також сир тофу з соєвого молока. Microbiological indicators examined grain oat drink with different thermal treatment during the preparation of soybean beverage with the addition of linseed milk and tofu from soy milk.
Опис
Ключові слова
мікробіологічна безпека, мicrobiological safety, напої на зерновій основі, grain-based drinks, сир тофу, tofu, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Животовська, А. С. Мікробіологічна безпека зернових напоїів та сиру тофу / А. С. Животовська, Н. М. Грегірчак // Zpravy vedecke ideje - 2013 : materialy IX mezinarodni vedecko - practicka conference. - 2013. - С. 24-25.