DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19389

Название: Використання нетрадиційної білоквмісної сировини у виробництві хліба
Другие названия: Use of alternative protein containing raw materials in the manufacture of bread
Авторы: Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Зуйко, Віра Ігорівна
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Тополь, Інна Василівна
Silchuk, Tatiana
Zuiko, Vira
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Topol, Inna
Ключевые слова: житнє борошно
ржаная мука
rye flour
хліб
хлеб
bread
білок
белок
protein
щавнат
schavnat
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Сильчук, Т. А.Використання нетрадиційної білковмісної сировини у виробництві хліба / Т. А. Сильчук, В. І. Кулініч, О. В. Арпуль, І. В. Тополь // Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства. – 2014. – Вип. 27. – С. 274-277.
Краткий осмотр (реферат): Обґрунтовано використання щавнату, як нової малодослідженої білоквмісної сировини в технології хлібних виробів. Представлено вплив порошку щавнату на зміну біохімічних процесів та зміну в’язко-пластичних властивостей тіста. Досліджено вплив щавнату на основні показники якості готових виробів. Обоснована целесообразность использования щавната, как нового малоисследованного белоксодержащего сырья в технологии хлебных изделий. Представлены результаты исследований влияния порошка щавната на изменение биохимических процессов и вязко-пластических свойств теста. Исследовано влияние щавната на показатели качества готового изделия. The article is devoted to the research of the comparative impact assessment of different brands’ improvers on the quality of rye-wheat bread. It describes their influence on the biochemical processes, constitutional and mechanical properties of dough, and quality of bread.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19389
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
schavnat.pdf465,72 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback