Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19389
Title: Використання нетрадиційної білоквмісної сировини у виробництві хліба
Authors: Сильчук, Тетяна Анатоліївна
Зуйко (Кулініч), Віра Ігорівна
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Тополь, Інна Василівна
Keywords: житнє борошно
хліб
білок
щавнат
rye flour
bread
protein
schavnat
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2014
Citation: Сильчук, Т. А.Використання нетрадиційної білковмісної сировини у виробництві хліба / Т. А. Сильчук, В. І. Кулініч, О. В. Арпуль, І. В. Тополь // Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства. – 2014. – Вип. 27. – С. 274-277.
Abstract: Обґрунтовано використання щавнату, як нової малодослідженої білоквмісної сировини в технології хлібних виробів. Представлено вплив порошку щавнату на зміну біохімічних процесів та зміну в’язко-пластичних властивостей тіста. Досліджено вплив щавнату на основні показники якості готових виробів. The article is devoted to the research of the comparative impact assessment of different brands’ improvers on the quality of rye-wheat bread. It describes their influence on the biochemical processes, constitutional and mechanical properties of dough, and quality of bread.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19389
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
schavnat.pdf465.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.