Зміни хімічного складу при солодорощенні рису

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Досліджено технологічні процеси при виготовленні рисового солоду, який буде застосовуватися у виробництві безглютенових продуктів і вивчено зміни хімічного складу рису при солодорощенні. В процесі дослідження перевірили повноту оцукрювання, визначили кестрактивність за допомогою пікнометра, вміст редукуючих речовин – йодометричним методом, вміст амінного азоту – мідним способом, кислотність – прямим титруванням з фенолфталеїном та колір - колориметричним титруванням.

Опис

Ключові слова

солод, солодорощення, глютен, білок, екстрактивність, амінний азот, мальтоза, вологість, кислотність, белок, экстрактивность, аминный азот, влажность, кислотность, malt, solodoroschennya, gluten, a protein ekstraktyvnist, amine nitrogen, Maltese, humidity, acidity, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Зміни хімічного складу при солодорощенні рису / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова та ін. // Харчова промисловість. – 2014. - № 15. – С. 28–31.

Зібрання