Зміни хімічного складу при солодорощенні рису
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено технологічні процеси при виготовленні рисового солоду, який буде застосовуватися у виробництві безглютенових продуктів і вивчено зміни хімічного складу рису при солодорощенні. В процесі дослідження перевірили повноту оцукрювання, визначили кестрактивність за допомогою пікнометра, вміст редукуючих речовин – йодометричним методом, вміст амінного азоту – мідним способом, кислотність – прямим титруванням з фенолфталеїном та колір - колориметричним титруванням.
Опис
Ключові слова
солод, солодорощення, глютен, білок, екстрактивність, амінний азот, мальтоза, вологість, кислотність, белок, экстрактивность, аминный азот, влажность, кислотность, malt, solodoroschennya, gluten, a protein ekstraktyvnist, amine nitrogen, Maltese, humidity, acidity, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Зміни хімічного складу при солодорощенні рису / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова та ін. // Харчова промисловість. – 2014. - № 15. – С. 28–31.