Зміни хімічного складу при солодорощенні рису

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено технологічні процеси при виготовленні рисового солоду, який буде застосовуватися у виробництві безглютенових продуктів і вивчено зміни хімічного складу рису при солодорощенні. В процесі дослідження перевірили повноту оцукрювання, визначили кестрактивність за допомогою пікнометра, вміст редукуючих речовин – йодометричним методом, вміст амінного азоту – мідним способом, кислотність – прямим титруванням з фенолфталеїном та колір - колориметричним титруванням.

Опис

Ключові слова

солод, солодорощення, глютен, білок, екстрактивність, амінний азот, мальтоза, вологість, кислотність, белок, экстрактивность, аминный азот, влажность, кислотность, malt, solodoroschennya, gluten, a protein ekstraktyvnist, amine nitrogen, Maltese, humidity, acidity, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Зміни хімічного складу при солодорощенні рису / Н. О. Ємельянова, Р. М. Мукоїд, О. В. Чумакова та ін. // Харчова промисловість. – 2014. - № 15. – С. 28–31.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced