Дослідження надземної частини буряків як джерела харчового протеїну
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У статті наведено результати експериментальних досліджень білкового складу надземної частини буряків і показано перспективи її використання як джерела харчового протеїну. The article represents the results of experimental researches on amino-acid compound of overground part of beets and shows the perspectives of its usage as a source of food protein. The fractional composition of proteins has been studied. It has been elucidated that such proteins contain mostly water-soluble and salt-soluble factions. This characteristic promotes their better balance on amino-acid compound.
Опис
Ключові слова
цукровий буряк, кормовий буряк, столовий буряк, білки, протеолітичні ферменти, sugar beet, forage beet, red beet proteins, proteolythic enzymes, fractioning, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Сімахіна, Г. О. Дослідження надземної частини буряків як джерела харчового протеїну / Г. О. Сімахіна, Л. M. Солодко // Наукові праці НУХТ. – 2014. – Т. 20, № 3. – С. 206-213.