DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19614

Название: Rational use of the collagen
Другие названия: Раціональне використання колагену
Авторы: Peshuk, Ludmila
Galenko, Oleg
Budnyk, Nina
Пешук, Людмила Василівна
Галенко, Олег Олександрович
Будник, Ніна Василівна
Ключевые слова: raw
gerontology
meat
cattle rumen
велика рогата худоба
геронтологія
м'ясо
сировина
крупный рогатый скот
геронтология
мясо
сырье
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2014
Библиографическое описание: Peshuk, Lyudmyla Rational use of the collagen / Lyudmyla Peshuk, Oleg Halenko, Nina Budnyk // Ukrainian Journal of Food Science. - 2014. – Vol. 2., Is. 1. – P. 35-42.
Краткий осмотр (реферат): The topicality of the work is to justify the choice of low-grade meat raw material as a matrix for tying together calcium ions. Актуальність дослідження полягає в обгрунтуванні вибору низькосортної м'ясної сировини як матриці для зв'язування іонів кальцію - безпечної, ефективної і доступної. Актуальность работы заключается в обосновании выбора низкосортного мясного сырья в качестве матрицы для связывания ионов кальция - безопасной, эффективной и доступной.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/19614
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
5.pdf1,41 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback