Rational use of the collagen
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The topicality of the work is to justify the choice of low-grade meat raw material as a matrix for tying together calcium ions. Актуальність дослідження полягає в обгрунтуванні вибору низькосортної м'ясної сировини як матриці для зв'язування іонів кальцію - безпечної, ефективної і доступної. Актуальность работы заключается в обосновании выбора низкосортного мясного сырья в качестве матрицы для связывания ионов кальция - безопасной, эффективной и доступной.
Опис
Ключові слова
raw, gerontology, meat, cattle rumen, велика рогата худоба, геронтологія, м'ясо, сировина, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Бібліографічний опис
Peshuk, Lyudmyla Rational use of the collagen / Lyudmyla Peshuk, Oleg Halenko, Nina Budnyk // Ukrainian Journal of Food Science. - 2014. – Vol. 2., Is. 1. – P. 35-42.