Rational use of the collagen

Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

The topicality of the work is to justify the choice of low-grade meat raw material as a matrix for tying together calcium ions. Актуальність дослідження полягає в обгрунтуванні вибору низькосортної м'ясної сировини як матриці для зв'язування іонів кальцію - безпечної, ефективної і доступної. Актуальность работы заключается в обосновании выбора низкосортного мясного сырья в качестве матрицы для связывания ионов кальция - безопасной, эффективной и доступной.

Опис

Ключові слова

raw, gerontology, meat, cattle rumen, велика рогата худоба, геронтологія, м'ясо, сировина, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів

Бібліографічний опис

Peshuk, Lyudmyla Rational use of the collagen / Lyudmyla Peshuk, Oleg Halenko, Nina Budnyk // Ukrainian Journal of Food Science. - 2014. – Vol. 2., Is. 1. – P. 35-42.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced