Визначення мікроелементного складу грибів
Вантажиться...
Файли
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті розроблено схеми твердофазного спектрофотометричного та фотометричного визначення мікроелементного складу харчових продуктів із застосуванням барвників кислотного й основного типів. Запропоновані схеми аналізу апробовано на зразках грибів.
The schemes for solid-fase spectrophotometry and photometric determination of microelement composition of food products using the dyestuffs of acid and main types arc presented in the article. The offered schemes of the analysis
are aplied on mushroom samples.
Опис
Ключові слова
спектрофотометричне визначення іонів, барвники, харчові гриби, spectrophotometric determination of ions, dyestuffs, food mushrooms, кафедра харчової хімії
Бібліографічний опис
Костенко, Є. Є. Визначення мікроелементного складу грибів / Є. Є. Костенко, О. М. Бутенко // Наукові праці НУХТ. – 2014. – Т. 20, № 6. – С. 194-203.