Визначення мікроелементного складу грибів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2014

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті розроблено схеми твердофазного спектрофотометричного та фотометричного визначення мікроелементного складу харчових продуктів із застосуванням барвників кислотного й основного типів. Запропоновані схеми аналізу апробовано на зразках грибів. The schemes for solid-fase spectrophotometry and photometric determination of microelement composition of food products using the dyestuffs of acid and main types arc presented in the article. The offered schemes of the analysis are aplied on mushroom samples.

Опис

Ключові слова

спектрофотометричне визначення іонів, барвники, харчові гриби, spectrophotometric determination of ions, dyestuffs, food mushrooms, кафедра харчової хімії

Бібліографічний опис

Костенко, Є. Є. Визначення мікроелементного складу грибів / Є. Є. Костенко, О. М. Бутенко // Наукові праці НУХТ. – 2014. – Т. 20, № 6. – С. 194-203.

Зібрання