Заквасочные культуры для производства твердых сычужных сыров

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Представлено характеристику основних технологічних властивостей молочнокислих та пропіоновокислих бактерій, що застосовуються у сироробстві. Проаналізовано вплив сторонньої мікрофлори на якість твердих сичужних сирів.

Опис

Ключові слова

закваска, starter, сичужний сир, сычужный сыр, rennet cheese, молочнокислі бактерії, молочнокислые бактерии, lactic acid bacteria, пропіоновокислі бактерії, пропионовокислые бактерии, propionic acid bacteria

Бібліографічний опис

Шульга, Н. М. Заквасочные культуры для производства твердых сычужных сыров / Н. М. Шульга // Продукты и ингредиенты. – 2011. - № 1 (76). – С. 36-39.

Зібрання