Заквасочные культуры для производства твердых сычужных сыров
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Представлено характеристику основних технологічних властивостей молочнокислих та пропіоновокислих бактерій, що застосовуються у сироробстві. Проаналізовано вплив сторонньої мікрофлори на якість твердих сичужних сирів.
Опис
Ключові слова
закваска, starter, сичужний сир, сычужный сыр, rennet cheese, молочнокислі бактерії, молочнокислые бактерии, lactic acid bacteria, пропіоновокислі бактерії, пропионовокислые бактерии, propionic acid bacteria
Бібліографічний опис
Шульга, Н. М. Заквасочные культуры для производства твердых сычужных сыров / Н. М. Шульга // Продукты и ингредиенты. – 2011. - № 1 (76). – С. 36-39.