Заквасочные культуры для производства твердых сычужных сыров

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Представлено характеристику основних технологічних властивостей молочнокислих та пропіоновокислих бактерій, що застосовуються у сироробстві. Проаналізовано вплив сторонньої мікрофлори на якість твердих сичужних сирів.

Опис

Ключові слова

закваска, starter, сичужний сир, сычужный сыр, rennet cheese, молочнокислі бактерії, молочнокислые бактерии, lactic acid bacteria, пропіоновокислі бактерії, пропионовокислые бактерии, propionic acid bacteria

Бібліографічний опис

Шульга, Н. М. Заквасочные культуры для производства твердых сычужных сыров / Н. М. Шульга // Продукты и ингредиенты. – 2011. - № 1 (76). – С. 36-39.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced