Заквашувальні культури для ферментованих молочних продуктів - сьогодення та перспективи

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено характеристики заквашувальних культур для ферментованих молочних продуктів. Приведены характеристики заквасочных культур для ферментированных молочных продуктов. Descriptions of ferment cultures are resulted for the fermented dairy products

Опис

Ключові слова

технологічні фактори, технологические факторы, technological factors, закваска, ferment, якість, качество, quality, молочні продукти, молочные продукты, dairy products, кафедра біотехнології і мікробіології

Бібліографічний опис

Кігель, Н. Ф. Заквашувальні культури для ферментованих молочних продуктів - сьогодення та перспективи / Н. Ф. Кігель, Н. М. Шульга // Пищевые технологии. Могунция Украины. – 2007. – № 2. – С. 24–26.

Зібрання