Заквашувальні культури для ферментованих молочних продуктів - сьогодення та перспективи
Вантажиться...
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Наведено характеристики заквашувальних культур для ферментованих молочних продуктів. Приведены характеристики заквасочных культур для ферментированных молочных продуктов. Descriptions of ferment cultures are resulted for the fermented dairy products
Опис
Ключові слова
технологічні фактори, технологические факторы, technological factors, закваска, ferment, якість, качество, quality, молочні продукти, молочные продукты, dairy products, кафедра біотехнології і мікробіології
Бібліографічний опис
Кігель, Н. Ф. Заквашувальні культури для ферментованих молочних продуктів - сьогодення та перспективи / Н. Ф. Кігель, Н. М. Шульга // Пищевые технологии. Могунция Украины. – 2007. – № 2. – С. 24–26.